Wie ben ik?

Mijn naam is

Sharda Vidya Birtantie.

Al op jonge leeftijd  dacht ik na over het Leven en zocht ik verdieping in mezelf. Ik had diepe interesse in diverse religies, religieus muziek, rituelen, dans, filosofie maar ook de natuur trok mijn aandacht.         

Mijn eerste yogales was op 16 jarige leeftijd. Daarna heb diverse vormen van yoga scholen bezocht en heb diverse vormen van yoga beoefend. Mijn eerste Yoga training was ongeveer 20 jaar geleden. Hier heb ik kennis mogen maken met Hatya Yoga en Raja Yoga. De Raja Yoga training werd gegeven door Guru Anil (Helen en Sohadra) Anil was dan ook een echte Yoga kenner uit India. Met heel veel plezier en interesse heb ik dit mogen volgen en afronden.

Naast yoga en wat natuurlijk een onderdeel van yoga is, ben ik altijd op zoek  geweest naar verdieping in mezelf. Wie ben ik? Waarom ben ik? Wat zijn mijn talenten, mijn kwaliteiten, mijn behoeften, mijn verlangens, mijn valkuilen? Hoe zit het mijn gedachten, mijn gevoelens? Hoe werkt dat allemaal? Wat kan ik en wat wil ik? En wat heb ik daarvoor nodig? Wat is mijn doel, mijn missie op aarde? En hoe kan ik dat bereiken? Hoe kan ik mijn Leven zodanig invullen dat ik daar van binnenuit heel blij van wordt en in de flow blijf.

Wie-Wat-Waar-Waarom

De Wie-Wat-Waar-Waarom en Hoe vragen speelde dan ook vaak door mijn hoofd.

Het Leven begrijpen, mezelf begrijpen. Het Leven beleven op die manier die bij mij past. Hoe kan ik mijn Zelf gelukkig maken en Innerlijk geluk ervaren en daarbij ook mijn medemens blij maken.

Ja, mijn medemens blij maken : dit is wat mij diepere vervulling geeft dat onbeschrijfbaar is………

Mijn diepe interesse in mezelf heeft er dan ook voor gezorgd dat ik diverse opleidingen ben gaan doen zoals de 2- jarige post-HBO Lifecoach opleiding in Amersfoort. De 3- jarige Spiritueel Counselor opleiding in Almere bij Guru Amritananda, de  Reiki I & II inwijdingen, de WLD inwijdingen, de Kundalini workshops, de opleiding Handanalyse en de Pendelworkshops. Daarnaast heb ik nog een Yoga opleiding in India gevolgd bij Siddhi Yoga. Door dit  te mogen ervaren  ben ik mezelf beter en dieper gaan leren kennen. Hierdoor heb ik het geheim van het Leven mogen ontdekken, mogen ervaren en mag ik dit delen met mijn medemens.

Hoe

Ja, mijn medemens blij maken : dit is wat mij diepere vervulling geeft dat onbeschrijfbaar is

× Hoe kan ik je helpen?