Mijn achtergrond

All Vidya Yoga Amsterdam

Retraite

Voor mijn spirituele ontwikkeling ben ik voor langere tijd in retraite geweest in diverse landen zoals  Nederland, Suriname en India.

Afzondering, terugtrekking, Vipassana, mediatie, ademhaling, healing, yoga en diverse therapieën hebben mijn tijdens de retraites bezig gehouden.

Dit heeft er voor gezorgd dat ik nu beter in het Leven sta en het Leven beter begrijp. Waarom dingen gebeuren zoals ze gebeuren……

Als je op den duur het Leven gaat begrijpen dan zal je anders in het Leven staan en anders omgaan met de situaties in en om je heen.

WERK

Naast mijn diepere interesse heb ik altijd gewerkt  in de financiële sector waar ik eerlijk gezegd niet gelukkig van ben geworden maar wel een ontzettende leuke tijd heb gehad. Bedrijven als Strukton Railinfra Service, Woningstichting Stadgenoot, Technische Bureau Buskens , de William Schrikker Stichting, en talloze detacheringsprojecten waren mijn ervaring op financieel gebied. (maatschappelijk gebied).

VRIJWILLIGSTER

Naast mijn werk, heb ik mij ook als vrijwilligster (Seva)= (dienstbaarheid) ingezet voor diverse bedrijven/stichtingen. Zoals : Talent coach bij de Regenboog Groep , Geestelijke verzorgster in de gevangenissen voor Stichting Surant,  de Zonnebloemstichting voor ouderen en ik heb diverse projecten mogen begeleiden voor diverse tempels en buurthuizen in Amsterdam. Hier heb ik ontzettend veel mogen leren en mijn kennis mogen praktiseren.

Na mijn werk ervaring, yoga ervaring en diverse  opleidingen had ik besloten om  naar India te gaan om daar de Yoga te beleven.

Dankbaar ben ik dat ik dat heb mogen doen een Yoga opleiding in India. Zoals men zegt komt Yoga uit India en daarom de keus in India. Na deze diepgaande leervolle opleiding/ervaring mag ik nu zeggen dat ik bevoegd Yoga docente ben en mezelf mag presenteren als Yoga docente.

Ik geef nu vanaf 2013 Yogalessen in Amsterdam op diverse plekken en in Amstelveen. In de loop der jaren heb ik verschillende yogatechnieken geleerd en pas verschillende Yoga vormen toe. Ik heb hier tezamen een mystieke vorm van gecreëerd en hieruit is All Vidya Yoga ontstaan.

Yoga vormen die terug komen in mijn lessen:  Kriya Yoga, Hatha Yoga , Ivengar Yoga, Kundalini Yoga, Tantra Yoga, Bhakti Yoga, Raja Yoga, Sahaya Yoga, Hatya Yoga, Astanga Yoga en Vinasya Yoga .

MISSIE

Levenservaring, werkervaring, diverse opleidingen, workshops en trainingen die ik heb mogen doen maakt dat ik er klaar voor ben om de mens te dienen. Mijn missie is om mijn medemens op fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel gebied te mogen begeleiden vanuit de ene Bron.

Yoga geeft mij inzicht en heelheid in mijzelf. Yoga geeft mij energie en zorgt ervoor dat ik dicht bij me Zelf blijf. Yoga brengt alles weer bij elkaar. Door Yoga krijg ik inzichten en ontwikkel ik mijn bewustzijns niveau. Yoga zorgt ervoor dat ik in harmonie, rust en Liefde blijf. Door Yoga leer ik mezelf steeds beter kennen en kan beter omgaan met emoties, met mijn gedachten. Door Yoga begrijp ik, dat alles een reflectie is van me zelf. Door Yoga begrijp ik, dat jij en ik niet bestaan maar dat we allemaal gelijk zijn, een zijn. Door yoga voel ik me jonger en vitaler. Ik voel de warme energieën stromen door mij lichaam. Ik voel me zelf meer. Ook fysiek wordt ik steeds leniger en de spanningen verdwijnen uit mijn lijf. Ik voel me beter in mijn vel. Ik voel me steeds meer in Balans. Ik voel me steeds meer verbonden met mezelf, met de omgeving en met de natuur.

Ik voel me heel worden, een worden. Ik voel me een. All Een.

Kom en Ontmoet uw Zelf in Yoga.

× Hoe kan ik je helpen?